Luisterend oor en advies 

  Als bekwame verdeler zijn we een luisterend oor voor onze klanten om hun behoeften zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen en hun op zo kort mogelijke termijn te kunnen leveren.  We nemen de tijd om onze klanten professioneel te adviseren en op te leiden.   

Dienst na verkoop

Dankzij onze technische expertise en kennis van ons assortiment kunnen we de meeste herstellingen in ons atelier uitvoeren.  We beschikken eveneens over een ruim aanbod aan reserve onderdelen.  Deze kan u terugvinden op onze website maar neem gerust contact met ons op indien het onderdeel dat u zoekt niet online staat.     

Merk- en kwaliteitsproducten


We bieden een ruim assortiment merkproducten aan die we, dankzij onze expertise, voor u hebben geselecteerd.  Onder andere : Alkor, Microdos, CCEI, Emaux, Kripsol, Weltico, ACIS, Hayward, Hugo Lahme. Onze rolluiken worden al 20 jaar door onze zorgen geassembleerd.  Dankzij deze ervaring kennen we de sterke punten van elk van onze merken en kunnen we u een uitgebreide catalogus aanbieden. 

Netwerk van installateurs

Bent u op zoek naar een installateur voor een bepaald product?  We brengen u graag in contact met een erkende installateur bij u in de buurt.  Stuur een mailtje naar info@allforpools.be met vermelding van de uit te voeren werkzaamheden en uw regio.


SHOWROOM

Producten en ondersteuning van hoogwaardige kwaliteit 
_________

Allforpools beschikt over een showroom van meer dan 400m² toegankelijk voor professionele zwembadbouwers.  

De laatste nieuwigheden zijn er terug te vinden en een groot aantal exclusieve merken.

Het juiste materiaal kiezen 


Welke warmtepomp voor mijn zwembad ?

Het belangrijkste voordeel van een warmtepomp zijn de lage gebruikskosten en een optimaal rendement.  De Full Inverter technologie voldoet aan beide criteria. In tegenstelling tot een klassieke warmtepomp optimaliseert een full inverter warmtepomp automatisch zijn werking.  Zowel de compressor als de ventilator regelen hun snelheid op basis van de exacte noden wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.  De energie-efficiëntie is afhankelijk van de grootte, omgevingstemperatuur en andere parameters zoals het type zwembadafdekking. 

Waterbehandeling d.m.v. zoutelectrolyse

Zoutelectrolyse heeft het voordeel een ecologisch én economisch ontsmettingssysteem te zijn.  Het zout in het zwembad wordt voortdurend geregenereerd door een eenvoudig proces dat het zout afbreekt en omvormt tot vrije chloor.  Dit proces, in combinatie met een automatische pH-regeling, zorgt voor een optimale waterkwaliteit.  Dit komt ten goede aan de zwemmers en voorkomt alle ongemakken voor de huid die geassocieerd worden met chloor tabletten en alle gevaarlijke handelingen met vloeibaar chloor.  

Waarom een pomp met variabele snelheid ?

In realiteit hoeft de filtratiepomp niet constant op vol vermogen te werken.  De snelheid van de pomp moet zich kunnen aanpassen aan de situatie (toestand van de afdekking, water- en luchttemperatuur, backwash, actieve overwintering, ...) Daarom wordt een pomp met variabele snelheid aanbevolen om de hydraulische prestaties te maximaliseren tegen lage energiekosten.  In tegenstelling tot een aan/uit pomp kan een pomp met variabele snelheid aangepast worden volgens gebruik door de snelheid te moduleren tussen 30 en 100%.  Dit betekent een efficiëntere filtratie en een drastische vermindering van het geluidsniveau.

Bent u een professionele zwembadbouwer en wenst u een afspraak te maken met één van onze adviseurs?  

Spring gerust even binnen of vul het formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Recent bekeken producten 

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.