AllForPools Academy Opleidingen

Wij bieden opleidingen aan voor professionelen, op ons kantoor te Waver. Deze opleidingen bieden u de mogelijkheid om de producten uit onze catalogus en hun nieuwe installatietechnieken te (her)ontdekken en uw vragen te stellen aan de verschillende trainers van de merken die AllForPools aanbiedt. Maar ook om kennis te maken met elkaar en verschillende professionals uit de zwembadwereld te ontmoeten.

 
 
 


Nieuw

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

Meest bekeken

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
 

Kwaliteitsmerken

We bieden een breed gamma merkproducten aan, die op basis van onze expertise geselecteerd zijn: Elbtal, Microdos, CCEI, Emaux, Kripsol, Weltico, ACIS, Hayward, Hugo Lahme, Gemas, Alfaflex en 100 anderen. Onze rolluiken zijn voorzien van Umicum motoren en worden al 20 jaar door ons gemonteerd. Dankzij deze ervaring kennen we de sterke punten van al onze merken en kunnen we u een uitgebreide catalogus presenteren.

Dienst naverkoop

Door onze technische expertise en de kennis van ons assortiment, kunnen wij de meeste reparaties zelf uitvoeren in onze werkplaats. Al onze producten worden goed opgevolgd en we stockeren een grote voorraad reserveonderdelen. U vindt een deel hiervan terug op onze site, maar aarzel niet om ons te raadplegen indien u het onderdeel online niet kunt vinden.

Persoonlijk advies

Elke goede distributeur moet naar zijn klanten luisteren om hun behoeften zo goed mogelijk te kunnen identificeren. We nemen steeds de tijd om onze klanten te adviseren en op te leiden zodat het verloop van de werf in de best mogelijke omstandigheden kan gebeuren. Kunt u een onderdeel niet vinden in onze catalogus? Stuur ons gerust een referentie door en we doen ons best om u dit onderdeel te bezorgen.

Netwerk installateurs

Indien u op zoek bent naar een installateur voor een bepaald product, brengen wij u graag in contact met erkende installateurs uit uw regio. 

Contacteer ons

met een vermelding van het uit te voeren werk en uw regio.