NL - De warmtepompen - NL

Registrations are closed

Wij bieden u een opleiding van één voormiddag omtrent warmtepompen voor zwembaden.

Tijdens deze training maakt u kennis met onze Black Silence warmtepomp. De opleiding zal zowel theoretisch als praktisch zijn. We bezorgen niet alleen basisinformatie omtrent de warmtepomp, maar ook technieken om het juiste model voor het zwembad van uw klanten te bepalen en instructies voor het plaatsen en installeren van de pomp.

De meest voorkomende ingrepen worden besproken en we sluiten af met een vragen- en antwoordensessie. 

Deze cursus is bedoeld voor professionele klanten. De plaatsen zijn beperkt en uw inschrijving wordt pas gevalideerd na ontvangst van uw betaling. U zal een bevestigingsmail ontvangen met praktische informatie omtrent de cursus.


Programma : 

9h - 9h30 : Ontvangst/ Ontbijt / Introductie 

9h30 - 10h30 : Theoretische opleiding 

11h - 12h00 : Praktische opleiding 

12h - 12h30 : Vragen en antwoorden


De prijs voor deelname aan deze opleiding bedraagt 50€ excl. BTW per persoon. Dit bedrag kan worden omgezet in een kortingsbon, die op de dag van de opleiding kan worden gebruikt voor de aankoop van het materiaal, dat tijdens de opleiding werd vermeld.

 

Wij zijn vanaf nu ook een erkend "Constructiv" centrum. Concreet betekent dit dat een sectorale tegemoetkoming van 15 euro per uur kan worden verkregen in de loonkost van de uren die worden besteed aan de opleiding van werknemers. Aarzel niet om contact op te nemen met uw regionaal Constructiv-kantoor voor de exacte voorwaarden !

Date et heure
mardi
18 janvier 2022
09:00 12:30 Europe/Brussels
Lieu

Srl T.E.P. / AllForPools

Avenue Zénobe Gramme 25
1300 Wavre
Belgique
+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
Obtenez la direction
Organisé par

Srl T.E.P. / AllForPools

+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be