NL - De zwembadafdekkingen - NL

Les inscriptions sont fermées

Wij bieden u een opleiding aan van één voormiddag omtrent zwembadafdekkingen.

De opleiding behandelt automatische afdekkingen (rolluiken) en zwembadzeilen (bubbelzeilen, winterafdekkingen, 4 seizoens-zeilen).

AllForPools is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van mechanismen van automatische zwembadafdekkingen. Tijdens deze opleiding, stellen we u de verschillende mogelijke rolluiken voor, die zowel op bestaande zwembaden als op nieuwe projecten kunnen worden geïnstalleerd. Deze cursus is beide theoretisch en praktisch. Ook bespreken we de montagetechnieken (bouw of renovatie), de installatie van de besturingskast, de keuze van de lamellen en het opmeten van de juiste parameters. 

De meest voorkomende interventies worden behandeld en we sluiten af met een vraag- en antwoordsessie.

We bekijken ook de verschillende bubbel-, bar- en winterafdekkingen van het AllForPools-gamma.

Deze cursus is bedoeld voor professionele klanten. De plaatsen zijn beperkt en uw inschrijving wordt pas gevalideerd na ontvangst van uw betaling. U zal een bevestigingsmail ontvangen met praktische informatie omtrent de cursus.


Programma : 

9h - 9h30 : Ontvangst/ Ontbijt / Introductie

9h30 - 12h00 :  Theoretische en praktische opleiding

12h - 12h30 : Vragen en antwoorden

De prijs voor deelname aan deze opleiding bedraagt 50€ excl. BTW per persoon. Dit bedrag kan worden omgezet in een kortingsbon, die op de dag van de opleiding kan worden gebruikt voor de aankoop van het materiaal, dat tijdens de opleiding werd vermeld.

 

Wij zijn vanaf nu ook een erkend "Constructiv" centrum. Concreet betekent dit dat een sectorale tegemoetkoming van 15 euro per uur kan worden verkregen in de loonkost van de uren die worden besteed aan de opleiding van werknemers. Aarzel niet om contact op te nemen met uw regionaal Constructiv-kantoor voor de exacte voorwaarden!

Date et heure
jeudi 20 janvier 2022
09:00 12:30 (Europe/Brussels)
Lieu

Srl T.E.P. / AllForPools

Avenue Zénobe Gramme 25
1300 Wavre
Belgique
+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
Obtenez l'itinéraire
Organisateur

Srl T.E.P. / AllForPools

+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.