NL - Het zwembad van A tot Z - NL

Les inscriptions sont fermées

Wij bieden u een opleiding aan van één voormiddag omtrent de basisbeginselen van het bouwen en verkopen van een zwembad.

In deze cursus, maakt u kennis met alle mogelijke materialen die bij de bouw van een zwembad worden gebruikt. De voor- en nadelen van de verschillende technieken en producten zullen toegelicht worden. Deze opleiding zal ervoor zorgen dat u weet hoe u de verschillende materialen moet installeren, maar ook hoe u deze kan verkopen en verdedigen tegenover uw klanten.

De meest voorkomende ingrepen worden besproken en we sluiten af met een vragen- en antwoordensessie.

Deze cursus is bedoeld voor professionele klanten. De plaatsen zijn beperkt en uw inschrijving wordt pas gevalideerd na ontvangst van uw betaling. U zal een bevestigingsmail ontvangen met praktische informatie omtrent de cursus.


Programma : 

8h30 - 9h : Ontvangst / Ontbijt / Introductie

9h - 10h30 :  Een zwembad bouwen van A tot Z - De ruwbouw, waterdichtheid, inbouwdelen en technische ruimte

11h - 12h00 : Een zwembad bouwen van A tot Z - De afdekking, uitrusting en het onderhoud

12h - 12h30 : Vragen en antwoorden

De prijs voor deelname aan deze opleiding bedraagt 50€ excl. BTW per persoon. Dit bedrag kan worden omgezet in een kortingsbon, die op de dag van de opleiding kan worden gebruikt voor de aankoop van het materiaal, dat tijdens de opleiding werd vermeld.

Wij zijn vanaf nu ook een erkend "Constructiv" centrum. Concreet betekent dit dat een sectorale tegemoetkoming van 15 euro per uur kan worden verkregen in de loonkost van de uren die worden besteed aan de opleiding van werknemers. Aarzel niet om contact op te nemen met uw regionaal Constructiv-kantoor voor de exacte voorwaarden !

Date et heure
jeudi 13 janvier 2022
08:30 12:30 (Europe/Brussels)
Lieu

Srl T.E.P. / AllForPools

Avenue Zénobe Gramme 25
1300 Wavre
Belgique
+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
Obtenez l'itinéraire
Organisateur

Srl T.E.P. / AllForPools

+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.