Opleiding KLX - Blue Lagoon NL

Les inscriptions sont fermées

Kom en ontdek de eigenschappen en basisprincipes van zoutelektrolyse! Leer hoe u dit proces kunt uitleggen aan uw klanten en wat de voor- en nadelen ervan zijn. 

Ook de functionaliteiten en technische kenmerken van de Kripsol KLX zoutelektrolyse worden besproken en de meest voorkomende ingrepen.

De opleiding vindt plaats gedurende één ochtend. De theoretische opleiding wordt gecombineerd met praktische oefeningen voor de opstelling van het toestel, de aansluiting op de Kripsol-frequentiepomp en de meest voorkomende interventies.  Een Kripsol-technicus zal een opleiding over het product verzorgen.

U leert hoe u een zoutwaterchlorinator aan de klant kunt presenteren, installeren en repareren! 

Kom en ontdek ook onze Blue Lagoon training!

Dit is een korte opleiding over UV-C, met speciale aandacht voor Blue Lagoon toestellen.

In de opleiding zullen wij meer in detail uitleggen hoe UV-C werkt, maar vooral zullen wij vragen van klanten beantwoorden om hen een oplossing te bieden. Daarnaast wordt kort ingegaan op de problemen die zich bij de installatie van de apparaten kunnen voordoen en hoe deze kunnen worden vermeden.
Programma :

08h30 - 9h : Welkom / Ontbijt / Introductie

9h - 11h : KLX Opleiding

11h - 12h :  Blue Lagoon Opleiding

12h - 12h30 : Vragen en antwoorden


De prijs voor deelname aan onze opleiding bedraagt 50€ excl. BTW. Dit bedrag kan omgezet worden in een kortingsbon die op de dag van de opleiding kan gebruikt worden voor de aankoop van materiaal dat in de opleiding vermeld wordt. 

Wij zijn nu een erkend "Constructiv" centrum. Concreet komt dit neer op een sectorale tegemoetkoming van 15 euro per uur in de loonkosten van de uren die besteed worden aan de opleiding van werknemers. Aarzel niet om contact op te nemen met uw regionale Constructiv-kantoor om de precieze voorwaarden te kennen!

Date et heure
jeudi 7 avril 2022
08:30 12:30 (Europe/Brussels)
Lieu

Srl T.E.P. / AllForPools

Avenue Zénobe Gramme 25
1300 Wavre
Belgique
+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
Obtenez l'itinéraire
Organisateur

Srl T.E.P. / AllForPools

+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.