Water chemie & Onderhoudsproducten (SMARTCHIM) - NL

Les inscriptions sont fermées

Tijdens deze opleiding worden de grondbeginselen van de waterchemie van het zwembad uitgelegd. Ook leert u het SMARTCHIM-gamma onderhoudsproducten kennen.

Een vertegenwoordiger van het merk zal de training geven. Hij zal de meest voorkomende problemen bij het onderhoud van zwembaden en de door SMARTCHIM geboden oplossingen bespreken. De opleiding wordt afgesloten met een vraag- en antwoordsessie.

Deze cursus is bedoeld voor professionele klanten. De plaatsen zijn beperkt en uw inschrijving wordt pas gevalideerd na ontvangst van uw betaling. U ontvangt een bevestigingsmail met praktische informatie voor de cursus. 
Programma : 

8h30 - 09h  : Ontbijt / Introductie

9h - 11h00 : Opleiding over het SMARTCHIM-productgamma

De prijs voor deelname aan deze opleiding bedraagt 50€ excl. BTW per persoon. Dit bedrag kan worden omgezet in een kortingsbon, die op de dag van de opleiding kan worden gebruikt voor de aankoop van het materiaal, dat tijdens de opleiding werd vermeld.

Wij zijn vanaf nu ook een erkend "Constructiv" centrum. Concreet betekent dit dat een sectorale tegemoetkoming van 15 euro per uur kan worden verkregen in de loonkost van de uren die worden besteed aan de opleiding van werknemers. Aarzel niet om contact op te nemen met uw regionaal Constructiv-kantoor voor de exacte voorwaarden !


Date et heure
mardi 11 janvier 2022
08:30 11:00 (Europe/Brussels)
Lieu

Srl T.E.P. / AllForPools

Avenue Zénobe Gramme 25
1300 Wavre
Belgique
+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
Obtenez l'itinéraire
Organisateur

Srl T.E.P. / AllForPools

+32 (0)10.24.39.29
info@allforpools.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.